OPTIMALE SMAAK, VERFIJNDE STRUCTUUR, ZUIVERE KWALITEIT

FOOD

Het is een

goed bewaard geheim:

Topkoks werken

internationaal 

met het beste water.

 

Water is de sleutel,

voor de beste
smaak
en textuur
in gerechten.

Nieuw Water helpt

food-professionals

aan het juiste water,

afgestemd op 

culinaire topprestaties.

TOTAALPAKKET
"ACTIEF"

SPECIAAL VOOR FOOD PROFS

primaire focus op

KOKEN & DRINKEN & HYGIENE

Alles in huis voor:
 

Gerechten optimaliseren
 

De Nieuw Water Kaart
 

Perfecte Hygiene
 

KOPEN OF GEBRUIKEN?

Nieuw Water maakt beide mogelijk.

veredeling

Verbetert alle gerechten
waarin water een ingrediënt is.

 

Bijvoorbeeld

bouillon, saus, soep,

pasta, rijst, brood,

groenten, zeevruchten, ijs 

en nog zoveel meer.

Voor
wassen, weken, kiemen, koken, stoven, stomen
emulgeren, blancheren
en bevriezen..