overMij

“Het is tijd dat we de eigenschappen en kwaliteiten van water bewust maken en op de kaart zetten.”

 

mijn eten

Wie mij kent denkt aan eten. Aan vers, mooi en lekker eten, met liefde verzameld en bereid. Van jongs af aan wordt ik aangetrokken door de schoonheid van natuurvoeding. In mijn beleving staat de kwaliteit van voeding voorop en ik ervaar dat als het gevolg van zowel de teelt- of de productiewijze, als van het respectvol omgaan met verse en levende levensmiddelen. Dit leidt vanzelf tot het kiezen voor puurheid en natuurlijke bronnen.

Eind 2010 kwam ik in aanraking met 'gevitaliseerd water'. Mijn interesse werd gewekt door deze kwalitatieve benadering en behandeling van kraanwater; niets minder dan onze dagelijkse basisvoeding. Een wereld ging voor mij open en mijn hele leven is hierdoor beïnvloed.

mijn media

Mijn water onderzoek werd een diepgaande ontdekkingsreis en dit heeft geleid tot het schrijven van 'De Schoonheid van Water

- goud van de toekomst’ en het 'Nieuw Water Recepten Boek'

is in voorbereiding. Dit wordt een co-creatie, georganiseerd via Nieuw Water Netwerk: een platform voor liefhebbers van waterkwaliteit.

Vanuit mijn professionele ervaring met voeding (import en productie van Italiaanse regionale specialiteiten, catering, workshops en restaurants) ben ik nu dus heel enthousiast over de mogelijkheden van 'waterveredeling' (een nieuw woord voor het woordenboek!). Daarom breng ik Nieuw Water op de markt: speciaal voor foodprofessionals en ook voor de welzijnsector.


mijn nieuwe passie

Water zuiveren, herstructureren en verrijken op energetisch niveau, daar wordt ons drinkwater lekkerder en gezonder van. Dranken en gerechten gaan er op vooruit. Hoe kan het ook anders? Zowel wij mensen als ons voedsel bestaan net als onze planeet Aarde voor het grootste gedeelte uit water!

Tegelijkertijd kunnen wij met waterveredeling de waterconsumptie verduurzamen: minder grondstoffen voor flessen, minder chemie, minder afval, minder transport. Kortom, ik zie alleen maar praktische voordelen en een bron van meervoudige winst. Zeker 

voor ondernemers. Dit en mijn ervaringsdeskundigheid zal ik heel graag via Nieuw Water delen.. 

Giovanna Gomersbach
 

NB: mijn haar blijkt nog nat en rommelig, maar wel lekker bezig in de keuken met pasta, paprika en waterkers..

Over mijn boek

DE SCHOONHEID VAN WATER

Goud van de Toekomst,

waar je voor kunt intekenen.