REFERENTIES

NIEUW WATER BRENGT WATER VERNIEUWING OP DE MARKT.

 

Watervervuiling is een probleem dat opgelost wil worden en dat terecht onze aandacht vraagt. Bovendien is het bijzonder waardevol om met waterkwaliteit te werken, in preventieve zin.

In landen als Duitsland en Oostenrijk is men al lang vertrouwd met Wasser Veredelung. Zowel Horeca als productiebedrijven, als ook Wellness oorden hebben de toegevoegde waarde van leidingwater optimalisatie ervaren en erkend.


Wat het in de praktijk doet, kun je:

1: waarnemen door te proeven
2: ervaren door je ermee te omringen (zoals in bad)
3: zien, door te kijken naar hoe planten en dieren reageren.

Je kunt testen op jezelf en via anderen: kinderen en dieren kiezen instinctief voor vitaal water en zowel planten als dieren groeien krachtiger zonder hulpstoffen. Ook kun je d.m.v. spiertesten (kinesiologie) testen wat er nodig is om een systeem te bekrachtigen.

De referenties zijn veelal persoonlijke ervaringen, omdat water sterk beïnvloedbaar is en voor wetenschappelijke onderzoeken in laboratoria is dat problematisch! Omdat wij mensen eigenlijk de zeer verfijnde 'metingen' kunnen verrichten en prima kunnen waarnemen hoe iets in de levende praktijk werkt, zijn er al vele professionele gebruikerservaringen verzameld door collega's, leveranciers, producenten en afnemers.
 

Gebruikers van watervitalisatie:

Er is een lange lijst van horeca, spa’s en allerlei soorten bedrijven:

universiteiten, ziekenhuizen, hotels, bakkerijen, tuinbouw, landbouw en veeteelt. Ook in de industrie (food en non-food) is gerevitaliseerd water waardevol gebleken om kosten te besparen, productkwaliteit te verbeteren en een positieve bijdrage te leveren aan ons ecologisch milieu. 

Gebruikers van waterionisatie:
Waterionisatie voor drinkwater wordt vooral gepromoot door Enagic, de Japanse producent van het zogenaamde Kangen water.

Je vind hier veel informatie over via directe verkoopkanalen en filmpjes online. De nadruk ligt hierbij op medische toepassingen. 

Nieuw Water legt de nadruk op de veelzijdigheid van het werken met de mogelijke pH waarden van water: voor culinair gebruik en hygiënische reiniging, omdat dit watervervuiling en chemische belasting van medewerkers voorkomt. Hiervoor is het merk Tyent geselecteerd.

Daarnaast vraagt de aanwezigheid van waterstofgas in geïoniseerd water meer aandacht. Dit heeft een revolutionaire preventieve en curatieve werking in gezondheidszorg en 'anti-aging'. Lees hier meer over de waarde van waterstofgasrijk water of het Blogbericht over H2.
 

Onderzoekers van omgekeerde osmose filtratie:

Omgekeerde Osmose heeft een dubieuze reputatie. Op zich geen nieuw verschijnsel in de wereld van waterbehandelingen. Er is sprake van polarisatie door voor- en tegenstanders, net als ten aanzien van waterrevitalisatie. In dit document zijn uitspraken verzameld die een helder licht schijnen op waarom je juist wel ultra zuiver water wilt drinken.

 

NB: het accent ligt in dit document op het mineralengehalte. Er wordt geen aandacht besteed aan het feit dat omgekeerde osmose tot op heden De Enige Manier is om de meeste (chemische) vervuilingen te verwijderen.

Dit overzicht is niet compleet. Heb je al een specifieke vraag? Neem gerust contact op, voor het antwoord!

.