HET BESTE DRINKWATER

Bestaat dat, het beste drinkwater? Nee, eigenlijk niet. Door het simpele feit dat er heel veel waterkwaliteiten zijn en bovendien omdat ieder mens uniek is. Ieders persoonlijkheid heeft eigen voorkeuren en behoeften, die ook nog eens veranderen in verloop van tijd.

 

Het ene water is het andere niet. Net als dat de ene mens de andere niet is.

 

Wat wel bestaat is de beste drank die we kunnen drinken! Want dat is gewoon water, water en nog eens water. Er is alleen niets gewoons aan, daar zijn alle onderzoekers het wel over eens :+) Het is de meest onderzochte en tevens de minst begrepen vloeistof die op Aarde bekend is. Ongrijpbaar en vol raadsels is water. Het verandert waar je bij staat.

 

Een ding staat voor mij inmiddels als een paal boven water: wij beïnvloeden het water en wij worden er door beïnvloed! Wanneer je water drinkt krijgt je automatisch diverse andere stoffen binnen. Ofwel door de natuur ingebracht of door andere factoren.

 

Het bijzondere van water is, dat dit nooit hetzelfde is of blijft. Iedere kraan, iedere omgeving, iedere bron beinvloedt wat het water bevat aan stoffen en energieën,
dus aan smaken en 'lading'. De gevoeligheid van water, voor beïnvloeding door omgevingsfactoren, is een wetenschappelijk raadsel. Dat water wordt geïnformeerd en de informatie bewaard als in een geheugen, is nog onbegrijpelijker. 

 

Het voordeel van de gevoeligheid van water is, dat wij het water niet alleen negatief (vervuilend), maar ook positief kunnen beïnvloeden. Hoe dat het beste te doen, valt te leren van water in de natuur, in de samenhang van alle natuurlijke processen. 

 

Er zijn een aantal belangrijke parameters voor drinkwater kwaliteit, zoals de:

  • energiewaarde (bepaalt o.a. of het water energie geeft aan het lichaam of juist neemt)

  • opneembaarheid (veel drinken betekent niet hetzelfde als voldoende hydrateren)

  • aanwezige mineralen (sturen de hele celstofwisseling en voedingsassimilatie)

  • smaakstoffen (gewenst en ongewenst)

  • aard van de vervuilingen (naast bacterien, virussen, medicatie en gifstoffen, ook energetisch belastende informatie.

 

Daarnaast is het een ware kunst om het water af te stemmen op het doel / de gebruiker. In het kader van Nieuw Water is draait alles om het optimaliseren van ons dagelijkse drinkwater, ook voor de bereiding van pure en smakelijke dranken en gerechten. En omdat we van alles reinigen met water en veel water opnemen door de huid worden ook schoonmaakwater en bad- en douchewater 'veredeld'.

 

Waterveredeling maakt het mogelijk het water weer zuiver te maken, te herstructureren en verlevendigen en zelfs de energiewaarde te verhogen. Bovendien kan hiermee een persoonlijke touch aan het water en de beleving ervan worden gegeven. Helemaal afgestemd: op het moment, de plaats en de gebruiker.

 

Wissel eens van water, voor variatie en ontdek je eigen voorkeur.

 

In de NIEUW WATER KAART zijn een 7-tal waterkwaliteiten opgenomen
die een uitkomst zijn voor gasten die:

  1. Liever kraanwater bestellen dan flessenwater

  2. Heerlijk zuiver en gezond willen eten en drinken

  3. Kiezen voor bewust en duurzaam consumeren

 

De NIEUW WATER KAART presenteert dus een serie speciaalwaters: voor ieder wat wils. Deze variaties vernieuwen het drinkwater uit de kraan en hebben unieke eigenschappen.

 

Als ondernemer en/of foodprofessional neem je hiermee een voorsprong in de trend van gezondheid en duurzaamheid. Bovendien hoef je kraanwater niet meer gratis te serveren. Sterker nog, veredeld kraanwater als service versterkt het bedrijfsprofiel richting bewust, maatschappelijk verantwoord en klantvriendelijk! Kortom, een gezonde basis voor de toekomst, voor iedereen.

 

 

NB: lees ook het artikel over KRAANWATER, als je wilt weten waarom je kraanwater wilt veredelen.

 

door: Giovanna Gomersbach

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente Blogs

March 14, 2019

March 20, 2017

March 16, 2017

March 16, 2017

March 10, 2017

Please reload

ARCHIEF
Please reload