WATER VEREDELING 2: Omgekeerde Osmose

Waterveredeling biedt schitterende mogelijkheden voor het creëren van waterkwaliteiten. Helemaal als het gaat om drinkwater en voedselbereiding.
Dat ik hier enthousiast over ben, zorgt ervoor dat ik mijn kennis en ervaring graag deel.

 

In deze serie over waterveredeling zal ik de specifieke methoden en technieken belichten. Deze aflevering gaat over: Omgekeerde Osmose.

 

Osmose komt voor in de natuurlijke omgeving en in alle levende organismen. Het proces is gericht op het verkrijgen van evenwicht tussen de concentraties van twee vloeistoffen, door een semipermeabel membraan.

 

De omkering van dit verschijnsel kan worden gebruikt bij waterbehandeling. Dit is mogelijk door de richting van het water te regelen met behulp van hoge druk.
Niet om dispersie en egalisatie te verkrijgen maar om vervuilende componenten, waaronder bacteriën en virussen, te elimineren.

 

Dit betekent dat wanneer een oplossing zoals leidingwater door het membraan wordt gedrukt, alleen (stoffen kleiner dan) water moleculen [0,0000001 mm] doorgelaten. Overige moleculen worden voor 99% uitgefilterd.

 

 

 

Perfect voor food professionals!

Met ultra schoon water smaken je groenten, kruiden en maaltijden, ijsblokjes en alle watergedragen drankjes als nooit tevoren.
 

Leidingwater met chemische additieven, zouten en organische verontreinigingen vernietigen vaak de natuurlijke smaak van groenten, soepen en andere maaltijden
bereid in gekookt water. Met drinkbaar water verkregen uit het Best Water -systeem,
(mijn keuze als het gaat om R.O. apparatuur) behouden alle maaltijden hun natuurlijke smaken.

 

PERFECTE IJSBLOKJES

Zout in het water verzacht ijs en veroorzaakt de vorming van melkachtige insluitsels. Water uit het BestWater-systeem stelt u in staat om ijsblokjes te verkrijgen die harder en helderder zijn en die langzamer smelten. Uw drankjes behouden hun eigen smaak en het gesmolten ijs laat geen sedimenten achter.

 

 

 

 

AROMATISCH BROOD

Brood bereid met het gebruik van water uit BestWater-systeem heeft altijd een goede smaak en blijft lang vers, ongeacht de eigenschappen van het leidingwater. Dit kristalheldere water geeft u volledige controle over de smaak en invloed op de structuur van het uiteindelijke product.

 

Minder WASPOEDER en geen noodzaak voor WASVERZACHTER.

Met het zachte water uit het BestWater-filtratie systeem kun je tot 70% van het waspoeder besparen. Gewassen kleren zijn zacht, het gebruik van schadelijke weekmakers is overbodig. Dit bespaart geld en draagt bij aan de bescherming van het milieu.

 

SCHONE en GLANZENDE GLAZEN

Uw bestek en glazen zullen schitteren als nieuw, zelfs zonder onthardingszouten en verontreinigende glansmiddelen! Hierdoor kun je niet alleen geld besparen en helpen om het milieu te beschermen. Het voorkomt ook schadelijke oppervlakte-actieve stoffen, oplosmiddelen en conserveringsmiddelen op het servies en in de gerechten...

 

Beste KOFFIE & THEE SMAAK

Koffie en thee hebben nog nooit zo goed gesmaakt. Waarom? Met de BestWater-oplossing voor de zuiverheid van het water proef je alleen de koffie of thee smaak en niet die van zouten/mineralen of andere onzuiverheden in het leidingwater. Koffie of thee liefhebbers zullen het verschil direct opmerken

 

In de Nieuw Water Winkel lees je meer over de Omgekeerde Osmose apparaten die ik speciaal voor foodprofessionals heb geselecteerd.

 

Staat hier en daar niet alles wat je wilt weten of kan ik anderszins helpen?
Neem gerust contact op.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente Blogs

March 14, 2019

March 20, 2017

March 16, 2017

March 16, 2017

March 10, 2017

Please reload

ARCHIEF
Please reload