VitaJuwel innoveert gastronomie en wellness

 "The jury of the 'Gastro Vision' elected the VitaJuwel as the most innovative product of the industry.

 

Dit bericht stamt uit 2008.

We zijn nu 10 jaar verder en het bedrijf VitaJuwel viert haar jubileum!

 

De jury van de "Gastro Vision" heeft de VitaJuwel gekozen als het meest innovatieve product van de hospitality industrie. Deze wenselijke prijs bevestigt de VitaJuwel als een toekomstgerichte uitvinding en een vooruitstrevend product dat de wereld van gezond water verbetert op een esthetische, effectieve en pleziergerichte manier.

 

De visueel aantrekkelijke edelsteen 'Phiol' of 'staf' wordt geserveerd
in een glazen karaf aan tafel.

 

De reden was praktisch: "Wanneer edelstenen rechtstreeks in water worden geplaatst, moeten ze altijd zorgvuldig worden schoongemaakt. Ondanks dat lieten de edelstenen altijd een aantal stoffen vrij, zoals rotsresten of onzuiverheden vanwege het directe contact. Bij gebruik van VitaJuwel is dit gevaar volledig uitgesloten. Dit visualiseert zelfs de cruciale voordelen van VitaJuwel, een ideale en uiterst hygiënische methode om edelsteenwater te maken. "

 

Voldoende reden voor een prachtig concern als De Soneva Group, om met VitaJuwel te willen werken. Soneva is een toonaangevende aanbieder van duurzame luxe resorts.

 

Internationaal vooruitstrevend

De Soneva Resorts, die een baanbrekende rol hebben gekregen als internationale hoteliers op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, bieden hun gasten geen commercieel gekocht drinkwater aan. In plaats daarvan genieten de gasten van het interne drinkwater: lokaal water dat eerst op vervuilende stoffen wordt getest, vervolgens wordt gefilterd en uiteindelijk wordt voorbereid.

 

Als speciaal hoogtepunt wordt het water geactiveerd wanneer VitaJuwel wordt geserveerd. Ongeacht of de gast nu in een suite, tijdens het diner in het restaurant of in de spa verblijft. De gasten drinken het beste edelsteenwater. De drijfveer hiertoe is respect voor de natuur met als doel de gezondheid en het welzijn van de mens.

 


Edelstenen voor wellness water

Levendig water is nu een begrip in de bloeiende wellness markt. De nadruk ligt op de 'innerlijke kwaliteit' van een water. Om water te verrijken met positieve informatie, gebruikt natuurgeneeskunde edelstenen. Geen bovennatuurlijke trillingen, maar zeer concrete, fysiek meetbare geluidsgolven en elektromagnetische frequenties zenden edelstenen naar het omringende water.

 

By the way, dezelfde soort trillingen die ervoor zorgen dat onze quartz horloges regelmatig tikken. En de innerlijke (moleculaire) structuur is visueel waarneembaar, door gefotografeerde kristalbeelden uit het laboratorium. Bovendien kunnen de verschillen geproefd worden!

 

Op basis van deze kennis is de ingenieuze uitvinding van het bedrijf Vita Juwel GmbH gebaseerd. Elke VitaJuwel is een handgemaakt enkel stuk geblazen glas met edelstenen. Om edelsteenwater in het restaurant te serveren, is een maximale hygiëne en de best mogelijke bediening vereist. VitaJuwel-edelstenen voldoen aan deze vereisten, ze zijn hygiënisch perfect, gemakkelijk te reinigen en volledig ongecompliceerd om te hanteren.

 

Er zijn meerdere edelsteenmengsels om uit te kiezen. Naast de tijdgeest en het wellness aspect, was de bepalende factor voor de Gastro Vision-prijs de eenvoudige en hygiënische toepassing. Ondertussen zijn 14 glasblazers bezig met het produceren van de unieke items.


Je kunt de hele collectie bewonderen (en bestellen) op https://nieuwwaterwinkel.nl/vitajuwel-phiol-in-edelsteen-varianten

 

PS: daar vind je ter gelegenheid van het VitaJuwel jubileum en de decembermaand ook Nieuw Water's geschenk actie. 

 

Zullen wij hier eens een mooi glas water op drinken?

 

Bronnen:

https://www.gastro-vision.com/

http://www.vitajuwel.com/en/references

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente Blogs

March 14, 2019

March 20, 2017

March 16, 2017

March 16, 2017

March 10, 2017

Please reload

ARCHIEF
Please reload