NIEUW WATER

UIT DE KRAAN

lekkerder en gezonder

WATERVEREDELING

PURE VERNIEUWING

WATERVEREDELING

Veredeling van leidingwater is van belang voor alle kraanwater gebruikers, zeker voor foodprofessionals en welzijnsoorden.

Toch is het ook van waarde in andere sectoren, omdat de kwaliteit van water altijd verschil maakt.

 

De term waterveredeling is nieuw in Nederland. Dit woord vind je nog niet in het woordenboek en het concept is ook nieuw.
De introductie komt voort uit de behoefte aan zuiver, gezond
en smakelijk drinkwater. Omdat water basisvoeding is en de kwaliteit ervan is essentieel. Daarnaast is het van belang om onze waterconsumptie te verduurzamen.

 

Waterveredeling omvat de productie van waterkwaliteiten, zoals ultra zuiver water, gerevitaliseerd water, hoog-energetisch water, waterstofrijk- en zuurstofrijk water en fotonen (= licht)rijk water. Het water wordt beïnvloedt op moleculair niveau, waar het draait om energie, net als alles in het hele leven.

 

Deze waterkwaliteiten worden bereikt met innovatieve technieken en natuurlijke methoden. Deze kunnen in combinatie worden opgesteld. Nieuw Water benut een beproefde selectie in vitalisatoren, omgekeerde osmose systemen, waterionisatoren en hulpmiddelen voor beweging/werveling, informeren en neutralisering.

 

De kunst is het lokale water te optimaliseren voor de eindgebruiker. Wij kunnen het water afstemmen op persoonlijke voorkeur en specifieke doeleinden, zoals voedsel-bereidingen of gezondheidswensen, productieprocessen of teeltprocedures.

 

Waterveredeling biedt vele voordelen:

  • Optimale smaak door zuiverheid, structuur en energie

  • Beste rendement door meer marge 

  • Meer winst door minder kosten 
     

Waterveredeling maakt leidingwater voor iedereen lekkerder, zuiverder, waardevoller en functioneler. Zo wordt water consumptie:

 

Duurzamer door het schenken van vers getapt kraanwater, in plaats van voorverpakt (duur, vervuilend, onpraktisch) 
flessenwater. Bovendien helpt het schrappen van chemische hulpmiddelen in hygiëne (voor ontvetten en ontsmetten) watervervuiling voorkomen. Ook het mogelijk overbodig maken van toevoeging van hulpmiddelen zoals extra voedingsstoffen, bestrijdingsmiddelen (en medicatie) behoort tot de doelstelling.

 

Gezonder omdat leidingwater in het reiniging- en transporttraject de natuurlijke energie en oorspronkelijke structuur verliest. Dit energiegehalte dient te worden hersteld, want de moleculaire structuur van water en de energetische eigenschappen zijn hiervan afhankelijk en zij zijn van grote invloed op de vitale functies van water, in onze gezondheid en alle levensprocessen.

 

Lekkerder omdat zowel de (energetische) zuiverheid als  de structuur als het energiegehalte de smaak en beleving van drinkwater bepalen. Een open en verfijnde structuur van water beïnvloedt ook sterk de bereiding van gerechten en dranken.

‚Äč

Nog niet overtuigd dat waterveredeling bijdraagt aan een schoner, mooier en gezonder leven? Met winstgevende kansen voor (food)professionals en de wellness en agrarische sectoren

Begrijpelijk! 
Het is gewoon
 tijd voor een verhelderend consult
of een oriënterend bezoek aan de online winkel..